Preview Mode Links will not work in preview mode

Feb 28, 2021

I denne episode fortæller jeg, hvad jeg ved og har lært omkring vores "Hjertechakra - Anahata", det fjerde af vores syv chakraer.

Anahata, repræsenterer det energicenter i vores krop, hvor vi føler glæde, medfølelse, empati, tilgivelse, og kærlighed, ikke kun for andre, men også for os selv.

Jeg kommer i...


Feb 17, 2021

I sidste episode fortalte jeg, hvad jeg ved og har lært om vores "Solar Plexus Chakra - Manipura", det tredje af vores syv chakraer.

Manipura, siges at være styrende for vores valg, vores personlige kraft, og handlekraft. Manipura er vores jeg´s udtryksform og repræsenterer vores evne til at markere os og vise hvem...


Feb 12, 2021

I denne episode fortæller jeg, hvad jeg ved og har lært omkring "Solar Plexus Chakraet - Manipura", det tredje af vores syv chakraer.

Manipura, repræsenterer vores evne til at følge vores mavefornemmelse, samt vores evne til at stå ved os selv, markere og vise hvem vi er.

Dette chakra handler om vores valg, vores...


Feb 5, 2021

I sidste episode fortalte jeg om, hvad jeg ved og har lært omkring vores "Sakralchakra - Svadhisthana", det andet af vores syv chakraer.

Svadhisthana, siges at være styrende for vores livsglæde og vores evne til at være og trives i en foranderlig verden.

Denne episode er en guidet meditation, der har til hensigt...