Preview Mode Links will not work in preview mode

Nov 29, 2020

Hvad sker der når du lægger hovedet på hovedpuden om aftenen, eller når du sætter dig for at meditere? 

Hvad sker der når du sætter dig for at slappe af efter en krævende præsentation på arbejde, eller når du sidder bag rattet på den lange lige strækning, du har kørt 1000 gange før?

For mange er svaret...


Nov 29, 2020

Vi mennesker har utallige historier om, hvem vi er.

Vi fortæller os selv og andre “Jeg er ikke ret kreativ”, “Jeg er ikke ret god til at tilgive”, “Jeg er god til at lytte”, “Jeg kan ikke lide at gå i skole”, “Jeg er minimalist” eller, hvad det nu kunne være for en historie vi elsker at trække,...


Nov 29, 2020

Kan du lide at dyrke yoga? Har du prøvet yoga før, men er blevet lidt rusten? Har du svært ved at huske rækkefølgen i en Solhilsen A?

Så er denne episode måske noget for dig.

I denne episode guider jeg dig igennem to runder af Solhilsen A, så du ikke behøver at tænke over hvad du skal gøre, og hvornår. 

Du...


Nov 16, 2020

Kunne jeg have sagt mig selv, at det ville være så hårdt og grænseoverskridende at rejse alene til Nepal for at uddanne sig til yogalærer?

Måske... men det gjorde jeg ikke.

Jeg tog intetanende afsted til et fremmed land for at gøre noget jeg havde drømt om i mange år. Jeg kom hjem en måned senere adskillige...


Nov 7, 2020

I denne episode lærer du teknikken bag Nadi Shodani, oversat til dansk vekselåndedrættet. Teknikken kaldes også det balancerende åndedræt på grund af dens evne til at balancere højre og venstre hjernehalvdel og få dem til at "snakke bedre sammen". 

Teknikken bygger på en oldgammel ayurvedisk tradition....