Preview Mode Links will not work in preview mode

Dec 30, 2020

År 2020 lakker mod enden og jeg hører mig selv og andre sige gudsketak og lov for det. Mange af os går rundt og længes efter at dette år med de mange uoverstigelige udfordringer skal ende så vi kan tage hul på et nyt år.

Uanset hvad det er for et 2020 du lige om lidt forlader, så venter der et nyt år...


Dec 21, 2020

Et spørgsmål jeg ikke har stillet mig selv eller andre i meget langt tid er "Hvad skal du lave i weekenden?". 

Jeg kan mærke hvordan denne tid med afsagn fra familie, venner og oplevelser udenfor hjemmets fire vægge begynder at presse mig mere og mere.

Jeg længes efter friheden til at tage beslutninger om, hvad...


Nov 29, 2020

Hvad sker der når du lægger hovedet på hovedpuden om aftenen, eller når du sætter dig for at meditere? 

Hvad sker der når du sætter dig for at slappe af efter en krævende præsentation på arbejde, eller når du sidder bag rattet på den lange lige strækning, du har kørt 1000 gange før?

For mange er svaret...


Nov 29, 2020

Vi mennesker har utallige historier om, hvem vi er.

Vi fortæller os selv og andre “Jeg er ikke ret kreativ”, “Jeg er ikke ret god til at tilgive”, “Jeg er god til at lytte”, “Jeg kan ikke lide at gå i skole”, “Jeg er minimalist” eller, hvad det nu kunne være for en historie vi elsker at trække,...


Nov 29, 2020

Kan du lide at dyrke yoga? Har du prøvet yoga før, men er blevet lidt rusten? Har du svært ved at huske rækkefølgen i en Solhilsen A?

Så er denne episode måske noget for dig.

I denne episode guider jeg dig igennem to runder af Solhilsen A, så du ikke behøver at tænke over hvad du skal gøre, og hvornår. 

Du...