Preview Mode Links will not work in preview mode

Jan 5, 2021

I denne episode tager vi en vandring gennem vores syv chakras, med en chakrabalancerende meditation. Meditationen har det formål at genskabe eller styrke det flow af energi der løber gennem din krop.

I meditationen kommer vi til at bruge affirmations, som oversat til dansk betyder løfte, bekræftelse, eller konfirmerende. Affirmations er positive udtalelser, der skal hjælpe dig til at ændre og overkomme selvsaboterende og negative tanker. Noget som jeg personligt oplever at denne mørke tid af året, kalder meget højt på.

Hvis du har lyst til at vide mere omkring affirmations kan du lytte til mit afsnit “Hvad skal du lave i weekenden?”, hvor jeg går i dybden med hvad affirmations er og hvordan de kan bruges. Her er den chakrabalancerende meditation integreret i episoden.

Har du lyst til at prøve en anderledes og lidt længere meditation, (hvor du helt slipper for at jeg reklamerer for min egen podcast) så gå ind på min hjemmeside www.goneoyoga.dk og tilmeld dig mit nyhedsbrev. Herefter vil modtage en Mp3 fil med en 25 minutter lang Yoga Nidra meditation.